Hamar Arbeiderblad omtalte CD`en vår og denne omtalen kan vi leve med, ja. Vi har lagt stor vekt på å gjøre tidstypiske innspillinger og det mener journalisten vi har klart å få til – veldig hyggelig. Han mener dette låter 60-talls og da er vi godt fornøyd og inspirert til fortsettelsen med vår neste CD.

Han skriver:

» Her er det 60-talls sound som varmer. Det er lett å få assosiasjoner til musikken i «Hjartet på rette staden» som vi husker på NRK 1 for noen år siden. Geir Johansen og Stein Wangsmo startet da også sine musikalske løpebaner i 1962. Bandet var The Shirrows fra rockebyen Trondheim. Bandet var sterkt inspirert av engelske band, og 50 år etter fornemmer vi den samme entusiasmen for det som ble levert fra øyriket mens popen ennå var ung. En hørbar samling nostalgi med låter både av Paul Simon og Lennon/McCartney. Lydmessig klarer de to karene også å få fram mimrefaktoren.»
Omtalt av: Halvard Berget

Kultursiden i avisen finner du på:

http://h-a.no/Kultur/Musikk/tabid/99/articleView/true/moduleid/165036/Default.aspx