I løpet av kommende uke vil CD`n ligge ute på alle de kjente nettstedene for nedlasting. Den vil ligge på Spotify, Wimp, iTunes og » alle de andre». Det er fortsatt mange som foretrekker å ha «plata» i spilleren, for de er det cirka to uker å vente før den er ferdig produsert og klare i butikkene.

Coveret var ferdig i går og det var morro å se bekreftelsen på at nå er det like før. Fortsatt en spesiell opplevelse dette å vente på at ens egen musikk skal bli frisluppet og vi kan vel si at vi har omtrent samme følelsen som når vi gikk og ventet på at Jenny,Jenny skulle slippes på markedet – i 1964.

Det nye coveret er bygget på samme ide som det første, men design er annerledes. Vi er veldig fornøyd med det arbeidet som er gjort.

Om vi får tak i en høyoppløselig versjon av coveret skal vi legge det ut på denne siden. Det er ikke alle formater som lar seg laste ned, men vi skal forsøke å få til dette i løpet av uka som kommer.

Den 9. mai fortsetter vi i studio, skal komme tilbake med «resultatet» når vi er ferdige. En lang dag i studio gir to låter vanligvis, vi er godt på vei med Volume 2!